woensdag 11 maart 2009

Blog studenten Mediawijsheid en ICT

Sinds kort zijn 3 studenten van Iselinge Hogeschool aan het bloggen geslagen over ICT en/of Mediawijsheid:

  • http://svenwissing.blogspot.com/ Sven doet mee aan de blogpilot ter ondersteuning van het afstudeerproces voor een random gekozen groep vierde jaars studenten. Sven richt zich onder andere op functies en ontwerprichtlijnen voor schoolwebsites, informatie- en communicatiestromen tussen de school en de omgeving en het gebruik web2.0 toepassingen.
  • http://minor.faico.nl/ Faico is spontaan een weblog begonnen op zijn minorwebsite. Meer informatie over de invulling van zijn minor Onderwijs en ICT is te vinden op mijn blogbericht van 4 februari 2009.
  • http://www.esthervandeelen.nl/ Esther is vervroegd begonnen met de nieuwe minor Mediawijsheid die officieel in het nieuwe schooljaar (2009-2010) van start gaat. De studenten die de nieuwe minor Mediawijsheid en de minor Onderwijs & ICT gaan volgen in het komende studiejaar gaan allemaal een weblog bijhouden. Meer informatie over deze minor en de invulling die Esther aan deze minor gaat geven, is te vinden op mijn blogbericht van 3 maart 2009.

Reacties, tips en ideƫen zijn welkom op de genoemde blogs.

2 opmerkingen: